divendres, 15 de gener del 2010

Barcelona, Pirineus


Ens despertem i ens sobta la noticia: Barcelona candidata a les Olimpíades d’hivern del 2022.

Es probable que les autoritats locals d’allà on s’haurien d’efectuar els jocs, també s’han despertat pensant que era el dia dels innocents, però ràpidament s’han pujat al carro, autopistes, aeroports, variants , etc., s’han aparegut de sobte en el seu imaginari.

Senyors Alcaldes dels Pirineus, si us plau, no cal que el Sr, Hereu, us digui que s’ha de fer, no cal que el Sr. Hereu en un acte bàsicament electoralista, vulgui esborrar de cop tots els problemes dels vostres municipis, no cal que tot lo que es fa als Pirineus hagi de començar a Barcelona.

Es incomprensible com el Sr. Hereu, que no en te prou amb Barcelona, ara, vulgui eixamplar el seu projecte al Aran, la vall de Boi, els Pallars , el Alt Urgell o la Cerdanya.

Ens sembla mentida que, l’Alcalde de Barcelona es plantegi uns jocs que majoritàriament, s’haurien d’efectuar lluny del seu municipi.

Es absurd que el Sr. Hereu vulgui convertir un destí turístic de platja, en una icona del esqui, malgrat una ciutat com Barcelona tingui mil prioritats mes urgents.

El Sr. Hereu ho té clar: Fred, lo que es diu fred, a Barcelona no en fa massa , però podem fer l’eslàlom a La Diagonal, el descens a Nou Barris, els salts a Monjuïc , i així, la resta de disciplines..... es igual que nevi o no, tant se val la magnèsia com la gimnàstica, allò que val, es promocionar la marca, i augmentar el nombre de giris que es passegen amb samarreta per les Rambles, després ja hi posarem els Pirineus.